TYSSEDAL BAD ER STENGT.

Badet er stengt,dessverre.Regner ikke med at det blir åpnet igjen før skolestart,til høsten.. Regner med at det er en del vedlikeholdsarbeid,og at det finnes midler til å sette igang arbeidet snarest. Tyssedal har hatt et godt tilbud for babysvømming,revmatikere,osv. Også bruker jo Tyssedal barnehage bassenget hver uke også. Så vi må bare krysse fingrene for at det vil bli åpnet igjen…

Vist 137 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Synes det er noe stille og bekymringsverdig at dette skjer. Da en er blitt fortalt at det er kun et filter som man har ventet på.. Det står på kommunen sine sider at der er teknisk feil ved anlegget, at det ikke blir åpnet med det første.
Da unger har hatt bad på timeplanen 2 ganger på en firukers plan må jo infoen en plass mangle… klæra er kommet tørre hjem igjen ihvertfall..

Er man ført bak lyset`?.. Man leser jo nesten daglig om andre kommuner kutter svømmehall. Her kutter man for videre læring av elever, revmatikere og ikke minst de yngste som har hatt giga utbytte av å ha et godt oppvarmet basseng.

Håper eg tar feil, og at noen med lett forståelig kunnskaper om det kan skrive mer om hva som egentlig er gale eller om det er et “skalkeskjul” for å spare peng ?..

Annonse

Nye bilder