Oktober+juleting= FEIL FEIL OG ATTER FEIL!!!

Som tittelen sier. Oktober+jul er ikke rett.

Jeg må si at jeg har en viss bekymring ovenfor alt dette julestyret som er kommet. Vi var i september måned da jeg for første gang opplevde at gubben kom hjem med pepperkaker,og etter hva jeg minnes,så hører pepperkaker julen til. Ikke høsten!

Til gubbens forskekkelse forsvant disse pepperkakene. Han leita og leita,men gav opp. Til min store glede. Desverre så var jo butikkene bestilt mengder av disse tradisjonsrike kakene,og huset mitt fikk nye last med pepperkaker.

Tidlig i Oktober var julebrusen på plass.. Pepperkaker i september,julebrus i oktober..

I dag var jeg tidlig på`ann. Satt meg i bilen,ante fred og ingen fare når jeg smilende gikk inn på Rema 1000. Fikk frukt og melk på plass,noe vi alle får på plass med engang vi kommer inn dit.Jeg sender blikket mitt til høyre ved melkehyllene, der stod det en hylle med dadler etc. Jaja,dadler kan vel brukes jevnt over året.
Rettet blikket mitt fremover.
Ja hva lyste der fremme? ( vet ikke om det er folk her som ser MEDIUM tirsdagskveldene?men i gårsdagens episode,handlet det om at denne dama da som jeg ikke husker navnet på i farten,gikk inn i en butikk og hun ble tiltrekt av masse ting som LYSET opp) Slik følte jeg meg i dag. Der fremme,som det pleier å stå masse rart til hus og hjem etc, lyste den ene juletingen etter den andre til meg. Snøspray,julekuler,juleduker,kakeformer,etc.. OKTOBER….

Alt er jo nesten kommet nå, det er nok ikke lenge før butikkene lyser opp med sine vakre vinduer fylt med juledekorasjoner,juletilbud etc. Og julegate åpningen, ja den er vel 1 november i år.. Hehe

Pointet mitt her er at ting er ikke som før i tiden.
Jeg husker når jul var jul og skomaker andersen var på tv… Det var tider det.

I dag dikter vi opp en jul allerede i september og julekalenderene på tv er virkelig ikke mye å skryte av. JUl i svingen? Ja hva er no vel det i forhold til skomaker andersen?

Jul i september og oktober? Er det meningen at vi skal bli dritt lei jula før den virkelig er her??

Jag savner virkelig julen som jul. Juleting i butikkene til normal tid..

Vist 177 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder