LEVE TYSSEDAL, invitasjon

Med bakgrunn i et møte angående mulig flyktning mottak i Tyssedal 15.11.2009, har en del folk i Tyssedal tatt initiativ til å starte ett nytt Leve Tyssedal! Leve Tyssedal hadde sitt første møte 24.11.2009.

Dagens Tyssedal samfunn er forandret siden forrige gang vi hadde et engasjement rundt Leve Tyssedal. Krafta er ikke vår lenger og våre hjørnesteinsbedrifter er blitt en del av internasjonale selskaper. Tyssedal har mista tilbud, som butikk, bank, post, bibliotek, ungdomsklubb m.m. Tyssedal har også fått noen nye arbeidsplasser innen museum/turisme som positive bidrag. Leve Tyssedal II ønsker å ta tak i dagens Tyssedal å jobbe aktivt sammen med kommunen og andre for at ikke flere ting skal forsvinne fra Tyssedal. Leve Tyssedal II vil også jobbe med de positive tingene som er i dalen i dag, og med ny ideer som vil gjøre Tyssedal mer attraktiv.

Leve Tyssedal har følgende mål:

Leve Tyssedal II har som mål å være en bidragsyter til at Tyssedal blir en trygg plass å vokse opp på, og en trygg plass å bo på. Leve Tyssedal II ønsker også å jobbe for å gjøre Tyssedal til en mer attraktiv plass for tyssedøler og andre.

Vi har foreløpig etablert en arbeidsgruppe som jobber med Leve Tyssedal. Vi ønsker at flest mulig skal ta del i dette arbeidet og hjelpe oss å nå målsetningen vår!

Vi vil at dere sprer denne invitasjonen til flest mulig.

Leve Tyssedal har laget sin egen e-post for å registrere interesserte og ikke minst kunne formidle informasjon og motta tips osv. De som ønsker å få info fra oss eller vil bidra må sende en e-post til vår e-post adresse.

Leve Tyssedal sin e-post er: levetyssedal@gmail.com

Arbeidsgruppa har bestemt at de første sakene vi vil jobbe med er saker knytta opp mot Odda kommunes budsjett for 2010, og da spesielt angående bad og skole.

Håper du ønsker å jobbe for Tyssedal

Velkommen til Leve Tyssedal!

Mvh
Leve Tyssedal
v/Trond Seim

Vist 475 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Høres ut som eit kjempetiltak! Eg gleder meg til t-skjortene med likt design som i gamledagar. Kanskje nokon frå Leve Tyssedal kan bli vert i denne sona, slik at det blir litt liv i den igjen?!

Vi satser på å få med mange folk på dette. Kansje det hadde vært en ide med de t-skjortene. Må få tak i ei. Noen som har noe sånt?

Eg har bilde av den gamle t-skjorta, om det va designet du var ute etter :)

Annonse

Nye bilder